<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=479386539084370&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Vraag uw expertise
GRATIS

Hebt u vochtproblemen vastgesteld in uw muren? Houdt u uw hart vast voor het prijskaartje van de voorgestelde oplossing? Wees gerust! Als u meteen correct optreedt, kunt u de kosten voor vochtproblemen in uw muren (kostprijs is vaak hoog) zeker beperken.

Om sneller een diagnose stelt te stellen voor vochtproblemen in uw muren (en kostprijs niet te duur vinden), belt u best gewoon een expert van Murprotec op. Deze persoon zal u helpen om de efficiëntste methode te vinden en garandeert u de beste prijs om vochtproblemen in uw muren op te lossen.

Voordat u naar onze expert stapt, kunt u zelf al een aantal stappen ondernemen om vochtproblemen in uw muren (kostprijs op aanvraag) in te dijken.

Wat zijn de gevolgen van vochtproblemen in de muren?

Als er vocht in uw muren aanwezig is, kunnen de gevolgen ernstiger zijn dan alleen maar wat esthetische schoonheidsfoutjes. Het kan immers ook gezondheidsproblemen voor uw gezin veroorzaken, en zelfs uw woning aantasten.

Vocht in de muren kan ernstige gevolgen hebben voor uw woning, zoals schade aan de structuur van uw huis, vooral als deze structuur op basis van hout is. Als u dit probleem niet tijdig behandelt, worden de aangetaste muren fragiel en zijn de uit te voeren werken van veel grotere omvang. Alsof dat nog niet volstaat, kunnen ook uw meubels door vocht worden aangetast. En op uw muren, meubels, behangpapier, ... verschijnen wansmakelijke vlekken.

shutterstock_245559250-578976-edited

Na de "gezondheid" van uw woning moeten we het ook even over uw eigen gezondheid hebben. Wanneer er vocht in uw muren zit, beginnen er kleine schimmelvlekken te verschijnen. Wanneer de kiemen die deze schimmels produceren regelmatig en in grote hoeveelheden worden ingeademd, kunt u ademhalingsproblemen krijgen. U riskeert om nieuwe infecties te ontwikkelen, zoals allergieën of zelfs astma. Voor wie een fragiele gezondheid heeft, zoals baby'tjes en bejaarde mensen, kunnen de gevolgen behoorlijk ernstig zijn.

Vraag uw gratis diagnose aan

Wij raden u dan ook aan om zelf een vochtwerende behandeling te starten terwijl u wacht tot onze expert bij u langs komt. De kostprijs om uw vochtproblemen op te lossen verlaagt dankzij uw correcte reactie.

Vochtproblemen in uw muren goedkoop oplossen

Eerst en vooral moeten we u erop wijzen dat, hoewel we de kostprijs voor vochtproblemen in uw muren kunnen verminderen, alleen een expert kan voorkomen dat deze problemen opnieuw opduiken. Hij kan u raad geven over de behandeling die u op lange termijn best uitvoert door de structurele redenen die aan de grondslag liggen van vocht in uw muren en de aard van het probleem te analyseren (opstijgend vocht, lekken, thermische bruggen, condens, vochtpenetratie...).

Murprotec geeft u raad welke mechanismen u dient te hanteren om de strijd aan te binden tegen vochtproblemen in uw muren (kostprijs zijn lager).

Eerste reacties tegen vochtproblemen in muren

  • Verluchting is de belangrijkste oplossing voor heel wat ongemakken. We raden u aan om een kamer elke dag minstens 15 minuten zuurstof van buitenaf te geven (ideaal is in 3 keer).
  • Vochtsporen op de muren overschilderen is geen oplossing voor het probleem. Vochtwerende verf is een preventieve maatregel, maar geen behandeling voor het probleem.
  • Beperk waterbronnen in de buurt van getroffen plaatsen zoveel mogelijk (bijvoorbeeld het ophangen van vochtig wasgoed).
  • Sporen van vocht raakt u beter niet aan, omdat uw ademhalingsstelsel hierdoor kan worden aangetast.

Neem contact op met de experts van Murprotec voor meer informatie.