<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=479386539084370&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Vraag uw expertise
GRATIS

Vraag uw expertise, GRATIS en vrijblijvend !

Murprotec doet ook aan veldrijden. Ziehier de balans van het veldritseizoen voor de ploeg ERA-Murprotec.

Balans van het veldritseizoen voor ERA-Murprotec

 

Murprotec en veldrijden

In samenwerking met vastgoed ERA sponsort Murprotec sinds 2015 de veldritploeg ERA-Murprotec.

ERA-Murprotec is een continentale ploeg van Belgische, Nederlandse, Zwitserse en Tsjechische renners.

De veldritploeg bestaat uit gepassioneerde sporters die bereid zijn om altijd een stapje verder te gaan. En Murprotec is een trotse sponsor.

De balans van het veldritseizoen voor ERA-Murprotec

Het mag gezegd zijn: Era-Murprotec beleeft haar beste seizoen. Dat zijn de woorden van Marc Herremans, de trotse ploegmanager!

De komst van nieuwe renners in de categorie "professional", bepaalde overwinningen, hogere positie in het klassement … Er waren heel wat hoogtepunten.

 

 

De balans van het veldritseizoen is positief voor ERA-Murprotec Laurens Sweeck behaalt een overwinning voor ERA-Murprotec

 

Ziehier de balans van het veldritseizoen voor ERA-Muprotec:

De veldritploeg telt 6 eliterenners waaronder 4 pro's. Algemeen bekeken hebben onze professionals een uitstekend seizoen achter de rug.

Dit seizoen is Laurens Sweeck begonnen bij de professionals. Laurens heeft de voorbije maanden zijn topniveau bereikt. Hij is een gevaarlijke concurrent geworden voor de sterkste renners en nam vaak de leiding. Hij behaalde een overwinning in Sint-Niklaas, een zilveren medaille op het Belgisch kampioenschap en een zevende plaats op het wereldkampioenschap.

Diether - de tweelingsbroer van Laurens - en Julien Taramarcaz zijn erin geslaagd om zich meermaals op te werken tot in de top 10 of zelfs de top 5 van het klassement.

En onze Zwitserse kampioen Julien Taramarcaz was verschillende keren op het podium te zien!

De Tsjechische renner Radomir Simunek behaalde zijn eerste nationale titel als professional en maakt deel uit van de top 10 voor het wereldkampioenschap.

Onze twee amateur eliterenners, Kevin Cant en Hendrik Sweeck, hebben beide een overwinning in de wacht gesleept.

De balans van het veldritseizoen is dus positief en belooft veel moois voor het volgende seizoen! De ploeg blijft echter niet bij de pakken zitten en bereidt zich al volop voor op het zomerseizoen.

 

Bent u een sportliefhebber?

Wil u op de hoogte blijven van de volgende wedstrijden?

Like de pagina van Murprotec

Vraag uw expertise, GRATIS en vrijblijvend !