<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=479386539084370&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Vraag om uw expertise
GRATIS

Vraag uw expertise, GRATIS en vrijblijvend !

Hoe kunnen schimmels in huis behandeld worden?

Schimmels zijn hardnekkig en zijn niet gemakkelijk weg te krijgen. Heeft u al geprobeerd van schimmels af te komen maar zonder succes? Wij leggen u uit hoe schimmels in huis behandeld kunnen worden, zodat ze niet meer terugkomen.

comment-traiter-les-moisissures.jpg

Waarom dienen schimmels in huis behandeld te worden?

Schimmels hebben gevolgen voor zowel de gezondheid van het gebouw als voor de gezondheid van de bewoners. Het is belangrijk om 

schimmels in huis te behandelen, om uw familie en uw woning te beschermen.

Schimmels zijn ook een teken van andere vochtproblemen. As u schimmels ziet in uw woning, wil dat zeggen dat er al een vochtprobleem aanwezig is. Daarom is het zaak om een deskundige in te schakelen zodra u sporen van schimmels ontdekt. Hij zal u helpen de oorzaak van het probleem vast te stellen en hij zal u een passende oplossing voorstellen.

murs1.jpg

Hoe komt u van schimmels af?

Om van schimmels af te komen, dient u eerst het vochtprobleem dat de oorzaak hiervan is aan te pakken. Schimmels kunnen ontstaan door een condensatieprobleem, waterinfiltratie, een lekkage, slechte isolatie of een te hoge vochtigheidsgraad.

Om erachter te komen, moet u de oorzaak ervan vast kunnen stellen. Omdat schimmels het gevolg van een vochtprobleem zijn, is het noodzakelijk het vochtprobleem aan te pakken om van de schimmels af te komen.

Téléchargez votre guide GRATUIT

Hoe kunt u zelf schimmels in huis behandelen ?

Er zijn verschillende oplossingen op de markt om schimmels in huis te behandelen. Maar zijn deze oplossingen werkelijk doeltreffend? Laten we samen een paar tips doornemen.

Hoe kunnen schimmels in huis behandeld worden?

  • Schimmels schoonmaken: door schimmels schoon te maken bent u er een tijdje vanaf. Zolang het vochtprobleem dat de oorzaak vormt niet aangepakt wordt, zullen de schimmels weer terugkomen. U zult steeds opnieuw weer moeten schoonmaken, terwijl het vocht in uw woning zich blijft ontwikkelen.
  • De natuurlijke ventilatie in uw woning verbeteren: u kunt de ventilatie in uw woning verbeteren door een goed ventilatiesysteem te installeren.
  • Deze systemen zorgen ervoor dat de lucht beter circuleert en ververst wordt. Deze oplossing is geschikt om een probleem met condensatie aan te pakken. Als uw vochtprobleem echter veroorzaakt wordt door een lekkage, waterinfiltratie of optrekkend vocht is dit een inefficiënte oplossing.
  • Antischimmel producten: er zijn tal van antischimmel producten verkrijgbaar. Doordat ze meer geconcentreerd zijn dan een gewoon schoonmaakmiddel, zijn ze relatief doeltreffend om voor langere tijd van schimmels af te komen. Maar ze komen uiteindelijk altijd weer terug. En ja, deze antischimmel producten behandelen misschien de schimmels, maar ze pakken de oorzaak van het probleem niet aan

Voor de rest is het verstandig om een professional in te schakelen!

Om een vochtprobleem waar u al een tijdje last van heeft aan te pakken, is het soms noodzakelijk om de muren te laten. Om dit te doen is het aan te raden om een professional in te schakelen die een perfect resultaat zal leveren.

Soms zijn er grotere werkzaamheden nodig of moet een onvolkomenheid in een gebouw aangepakt worden: het aanbrengen van een waterdichte laag, spleten vullen, het terrein draineren, opnieuw isoleren… Voor dit soort werkzaamheden is precisie van groot belang om het probleem voorgoed op te lossen en natuurlijk om geen andere problemen te veroorzaken.

Het is verstandig om zo snel mogelijk het oordeel van een deskundige te vragen. De werkzaamheden zijn groter van omvang, maar wel definitief. Op de lange termijn is deze oplossing minder duur dan zelf trucjes uit te halen die niet de oorzaak van het probleem aanpakken. En hoe eerder een vochtprobleem wordt aangepakt, hoe minder de schade!

 tratement-des-moisissures.jpg

De behandeling tegen schimmels van Murprotec

Murprotec verzekert u van een doeltreffende behandeling tegen schimmels, op maat en definitief! Om uw vochtproblemen aan te pakken, bieden wij u een u gratis precies en betrouwbaar.

Nadat de oorzaken van de ontwikkeling van de schimmels zijn vastgesteld, zullen onze experts bepalen wat de beste manier is om uw vochtprobleem aan te pakken. Zijn zullen u dus een oplossing bieden die aangepast is aan uw probleem.

Heeft u een behandeling tegen schimmel op de muren nodig?

Murprotec biedt een gratis en vrijblijvende expertise aan! Experts komen bij u thuis om het probleem te analyseren en stellen een oplossing op maat voor zonder contractuele verplichting.

Demande d'expertise

Vraag uw expertise, GRATIS en vrijblijvend !