<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=479386539084370&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Vraag uw expertise
GRATIS

Hoe kunt u uw gevel beschermen tegen regen?

In België komen ongunstige weersomstandigheden vaak voor. We zitten binnenshuis lekker warm, maar soms wordt onze gevel beschadigd of komen er scheurtjes tevoorschijn.

U moet dus uw gevel beschermen tegen regen en ander slecht weer. Hoe? Murprotec biedt u de juiste oplossing.

Uw gevel beschermen tegen regen dankzij renovatie

Een beschadigde gevel kan voor vochtproblemen zorgen in uw woning (waterinfiltratie, slechte geur, vochtplekken, enz.). U treedt dus best op voordat de staat van uw gevel verslechtert om deze ongemakken te vermijden.

Als u hier en daar wat gaat afdichten, stelt u het probleem alleen maar uit. U verbruikt bovendien energie en geeft geld uit, terwijl u ernstigere problemen riskeert op uw gevel. Kies voor een volledige renovatie om u doeltreffend te beschermen tegen ongunstige weersomstandigheden!

WaterinfiltratieMet een beschadigde gevel loopt u meer risico op waterinfiltratie

Aangepaste materialen kiezen voor een duurzame bescherming

Voor een duurzame bescherming moet u aangepaste materialen kiezen die uw gevel zullen versterken tegen vochtproblemen als gevolg van slecht weer:

  • Isolatiemateriaal dat uw gevel ten volle beschermt. De isolatie houdt de warmte binnen in de winter en houdt de woning fris in de zomer. De dikte van het materiaal hangt af van de isolatiebehoeften van uw huis.
  • Een essentieel element voor de renovatie van een gevel is de aluminium dampremmende laag. Zo kunt u warmtebruggen voorkomen, die verantwoordelijk zijn voor de condensproblemen in uw huis.
  • We bedekken de buitenlaag met een gebakken vernisafwerking om de gevel te beschermen en het onderhoud te vergemakkelijken.

gevelrenovatie

Tijdens de renovatie worden hoogwaardige materialen geplaatst voor een duurzame bescherming tegen vocht.

De 3-in-1 oplossing van Murprotec

Murprotec biedt een 3-in-1 oplossing voor uw gevelrenovatie. Dankzij onze hoogwaardige materialen bent u jaren gerust, integendeel tot de traditionele oplossingen zoals bepleistering of gevelbekleding van hout die onderhoud en bijzondere aandacht vereisen. De Murprotec-oplossing staat voor een geïsoleerd, beschermd en verfraaid huis, en dit alles definitief!

Download uw gratis gids