<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=479386539084370&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Vraag uw expertise
GRATIS

Vraag uw expertise, GRATIS en vrijblijvend !

U lijdt aan steeds terugkerende gezondheidsproblemen. Misschien zijn ze te wijten aan vocht in uw woning? Schimmelvorming heeft uiteenlopende effecten op de gezondheid. Wat doet schimmelvorming met uw gezondheid? Welke gezondheidsproblemen kan schimmelvorming veroorzaken?

 effets-des-moissisures-sante.jpg

Welke effecten heeft schimmelvorming op de gezondheid?

 

Welke effecten heeft schimmelvorming op de gezondheid?

Schimmelvorming op de muren is een teken dat uw woning vochtproblemen heeft. Schimmelvorming bestaat uit microscopisch kleine schimmels die zwarte, bruine of groene vlekken maken op muren. Deze schimmels hebben heel schadelijke gevolgen voor de gezondheid.

Schimmelvorming kan veroorzaakt worden door verschillende vochtproblemen. De meest gebruikelijke oorzaken zijn:

  • Condensatie van water op oppervlakken
  • Damp of overtollige vochtigheid in de lucht
  • Waterinfiltratie in de woning

 

Diagnostiquer les problèmes d’humidité pour réduire les effets des moisissures sur la santé. Vochtigheid behandelen om gezondheidsproblemen door schimmelvorming aan te pakken.

 

 

Welke gezondheidsproblemen kan schimmelvorming veroorzaken?

Schimmel die ontstaat door vochtproblemen is heel schadelijk voor de gezondheid. Uit onderzoek blijkt dat er een verband bestaat tussen schimmel en veel voorkomende gezondheidsproblemen.

Gezondheidsproblemen door schimmelvorming:

- Irritatie, roodheid, jeuk aan de ogen en keel

- Slapeloosheid, slaperigheid

- Ademnood

- Herhaalde hoestbuien

- Huiduitslag

- Verminderde fysieke capaciteit

- …

De effecten van schimmelvorming op de gezondheid kunnen soms ernstiger zijn en zware gezondheidsproblemen veroorzaken, zoals:

  • allergieën van de luchtwegen
  • permanente neusverkoudheid
  • astma

 

Les problèmes de santé provoqués par les moisissures. Welke effecten heeft schimmelvorming op de gezondheid? Hoe werkt schimmelvorming?

 

 

Wat doet schimmelvorming met uw gezondheid?

Schimmel reproduceert zich door sporen. De sporen worden vrijgegeven in de lucht en scheiden mycotoxines af die giftig zijn voor de mens. Gezondheidsproblemen door schimmelvorming zijn te wijten aan deze afscheiding.

Personen die deze sporen in de lucht inademen, kunnen allergieën en aandoeningen van de luchtwegen ontwikkelen. Kinderen en jongeren zijn het meest gevoelig voor schimmels.

 

Behandel schimmelvorming

Schimmelvorming kan ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid. Maak schimmelvlekken nooit droog of zonder bescherming schoon. Gebruik handschoenen en een masker.

Behandel schimmelvorming voor een gezonde leefomgeving in huis. Om schimmelvorming definitief te elimineren, moet de oorzaak ervan achterhaald (condensatie, waterinfiltratie, …) en behandeld worden.

Vraag onze gratis expertise aan

Vraag uw expertise, GRATIS en vrijblijvend !