<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=479386539084370&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Vraag om uw expertise
GRATIS

Vraag uw expertise, GRATIS en vrijblijvend !

Hoe kunt u een gratis vochtanalyse van uw woning krijgen ?

Wenst u te weten of uw woning goed beschermd is tegen vocht ? Het is soms moeilijk om de eerste kentekens van vochtproblemen te detecteren in een nieuwe woning.

Sinds 1954 is Murprotec actief in gans België. Door onze vakkennis en expertise zijn wij de specialist voor de definitieve behandeling van vocht in uw woning. Wij bieden een volledig pakket aan onze klanten tegen ieder vochtprobleem : vocht in de kelder, condensatie, infiltraties via een plat dak, een terras of een voorgevel, huiszwam en salpeter, …

Na een gratis expertise, kiezen onze specialisten de beste methode en techniek om uw probleem langdurig op te lossen. Na de analyse krijgt u een gratis prijsofferte voor de behandeling van vocht in uw woning.

gratis vochtanalyse

Nieuwbouw en vocht : alles om uw woning te beschermen

Talrijk zijn de nieuwbouwwoningen waarbij totaal vergeten wordt om een eventueel vochtprobleem in acht te nemen. Architecten raden altijd aan om een nieuwe woning te laten drogen, een zeer belangrijk aspect dat later veel problemen kan voorkomen.

Als een bouw afgewerkt is, bevat deze nog een grote hoeveelheid water ten gevolge van de bouwmaterialen zelf. Dit vocht kan een volume van 3000 tot 5000 liter water voorstellen, oftewel de inhoud van een gemiddelde regenwatertank. Dit vocht zal ooit verwijderd moeten worden door het gebouw zelf, wat tijd vraagt, maar ook veel energie. Daarom is het gebruik van ontvochtigers en ventilatoren handig.

De beste oplossing blijft om minimaal 3 maanden te wachten na de plaatsing van de vloeren, bijkomend aan een goede verwarming en ventilatie van de woning. Op deze wijze zal de woning waarschijnlijk droog genoeg zijn om u te laten intrekken zonder het risico van schimmels en plekken. Door gewoon in een woning te leven produceren we ook vocht (ademhaling, koken, kuisen,…) wat eveneens verwijderd moet worden.

Bij een normaal gebruik, zal een gemiddelde woning volledig droog zijn en zonder risico op vocht na ongeveer 2 jaar. Het is ook aangewezen om het vochtgehalte in uw huis te evalueren tijdens de koudste periode van het jaar.

Als u nog steeds condensatie opmerkt op uw ramen, betekent dit dat uw gebouw nog steeds vocht bevat. En dit kan niet altijd opgelost worden door enkel het huis te verluchten en verwarmen. Daarom raden we u aan om Murprotec te bellen wanneer u merkt dat er vocht in uw huis aanwezig is. U kunt dan genieten van een gratis vochtanalyse van uw huis.

 

Gebruiksaanwijzing voor een gratis vochtanalyse in uw woning

gratis-vochtanalyse

Als u vocht in uw huis opmerkt, neem dan best contact op met Murprotec. Maar voordat u met een behandeling begint om alle oorzaken van vocht in uw huis te elimineren, kunt u hier zien hoe Murprotec tewerk gaat.

Bij Murprotec profiteert u in eerste instantie van een gratis vochtanalyse en vervolgens een gratis prijsofferte van de vochtigheid in uw huis. Na het invullen van het online contactformulier en de reden voor uw aanvraag, zal een expert binnen de 8 dagen contact met u opnemen om een afspraak te maken.

Onze medewerker analyseert het probleem en de oorzaak en biedt u vervolgens de meest geschikte oplossing. Daarna geeft hij u een gedetailleerde aanbieding zonder enige verplichting. U heeft uiteraard de vrije keuze om al dan niet met Murprotec in zee te gaan.

Spreekt u liever rechtstreeks met een van onze teamleden? Dan kunt u ons ook rechtstreeks telefonisch contacteren op het nummer 0800 14 607.

Vraag uw expertise, GRATIS en vrijblijvend !

Vraag onze gratis expertise aan